رم MICRO SD کوچکترین مموریست که بیشترین کاربرد را دارد. سایز این مموریها 11*15(mm) است و اندازه کوچکشان باعثشده این مموریها مناسب جهت انواع وسایل شود. در ادامه، میتوانید اطلاعات کاملی پیرامون این رمهای ارزشمند کسب کنید.
تاریخچه رم MICRO SD
Secure Digital که رسماً به اختصار SD نامیده میشود، یک فرمت کارت حافظه فلش اختصاصی و غیر فرار است که انجمن SD (SDA) برای استفاده در دستگاههای قابل حمل توسعه داده است.
این استاندارد در آگوست 1999 توسط SanDisk، Panasonic (Matsushita) و Toshiba بهعنوان یک بهبود در کارتهای چند رسانهای (MMC) معرفی شد. SDها به یک استاندارد صنعتی تبدیل شدهاند. این سه شرکت SD-3C، LLC را تشکیل دادند، شرکتی که مجوز و اجرای حقوق مالکیت معنوی (IP) مرتبط با کارتهای حافظه SD و محصولات میزبان و فرعی SD را صادر میکند.
در ژانویه 2000، شرکتها انجمن SD (SDA) را تشکیل دادند، یک سازمان غیرانتفاعی برای ایجاد و ترویج استانداردهای کارت SD. از سال 2023، SDA تقریباً 1000 شرکت عضو دارد. از چندین نشان تجاری متعلق به SD-3C برای اعمال انطباق با مشخصات آن و نشان دادن سازگاری استفاده میکند.
با استفاده از این فلشها میتوان بخش اعظمی از اطلاعات را در حافظهای با سایز بسیار کوچک ذخیره و جابهجا نمود به همین دلیل است که این نوع رم بزرگترین تحول در حافظههای فلش مموری است.
ظرفیت رمهای میکرو اس.دی
Secure Digital شامل پنج خانواده کارت در سه اندازه است. این پنج خانواده عبارتند از:
- ظرفیت استاندارد اصلی (SDSC)
- ظرفیت بالا (SDHC)
- ظرفیت افزایش یافته (SDXC)
- ظرفیت فوق العاده (SDUC)
- SDIO
سه فاکتور شکل عبارتند از: اندازه اصلی، اندازه کوچک و اندازه میکرو. آداپتورهای غیرفعال الکتریکی به یک کارت کوچکتر اجازه میدهند تا در دستگاهی که برای کارت بزرگتر ساخته شده است، جا شود و کار کند. ردپای کوچک کارت SD یک وسیله ذخیرهسازی ایدهآل برای دستگاههای الکترونیکی کوچکتر، نازکتر و قابل حملتر است.
سرعت پردازش رم Micro SD
سرعت کارت رم MICRO SD معمولاً با سرعت خواندن یا نوشتن متوالی آن رتبهبندی میشود. جنبه عملکرد متوالی برای ذخیره و بازیابی فایلهای بزرگ (نسبت به اندازه بلوکهای داخلی حافظه فلش)، مانند تصاویر و چند رسانهای، مرتبطترین است.
دادههای کوچک (مانند نام فایلها، اندازهها و بازههای زمانی) تحت محدودیت سرعت بسیار پایینتر دسترسی تصادفی قرار میگیرند، که میتواند عامل محدودکننده در برخی موارد استفاده باشد.
با کارتهای SD اولیه، تعداد کمی از تولیدکنندگان کارت، سرعت را بهعنوان رتبهبندی «بار» ( «×») مشخص کردند که میانگین سرعت خواندن دادهها را با درایو CD-ROM اصلی مقایسه میکرد. این توسط رتبهبندی کلاس سرعت جایگزین شد، که حداقل نرخی را تضمین میکند که در آن دادهها میتوانند روی کارت نوشته شوند.
خانوادههای جدید کارتهای SD، سرعت کارت را با افزایش نرخ (فرکانس سیگنال ساعت که اطلاعات را به داخل و خارج از کارت منتقل میکند) بهبود میبخشند. نرخ BUS هر چه که باشد، کارت میتواند به میزبان سیگنال دهد که تا زمانی که عملیات خواندن یا نوشتن کامل شود، “مشغول” است. مطابقت با درجه سرعت بالاتر تضمینی است که کارت استفاده از علامت “مشغول” را محدود میکند.
سایر اطلاعات رمهای SD
رم هایی که سقف ظرفیتشان 2 گیگ باشد میکرو اس دی(micro SD) هستند
مموری ها علاوه بر حجم در کلاس نیز متفاوتند
Class 2
مموری کارت های میکرو class2 دارای سرعت MB/s 2 است که این سرعت بی کاربرد است
class 4-class 6
مموری های میکرو اس دی class 4 و class 6 دارای سرعتی بینMB/s 4و MB/s 6 هستند
Class 10
Class 10 بهترین نوع رمMicro SD با کمترین سرعت MB/s 10است از قابلیت های اسمارت فون های جدید, فیلم برداری HDهمزمان با عکاسی است. تنها با کلاس 10 این امکان وجود دارد علاوه بر این سرعت بالای این رمها مزیتی در بخش نرمافزاری گوشی یا تبلت دارد به وسیله این رمها میتوان فیلمهای FullHD را ضبط کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.